Choklad 4: Marabou - Creamy Biscuit

Bloggens fjärde chokladtest kommer att utföras med hjälp av Marabou Creamy Biscuit, också detta efter önskemål från en chokladälskande läsare. 
Detta test utförs av både T.E och F.L och därför tar vi det samlade betyget delat på två för att räkna ut snittet.


1. 
Omslagets design: Omslaget har en barnslig design med alldeles för många element. Det enda vi egentligen gillar är detaljen att BISCUIT är framställt av krispiga kex.
Designbetyg:  2 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

2. Look: Vi saknar det folkkära och välkända M:et då chokladen istället är prydd av stjärnor och hjärtan. Det lite larviga utséendet fortsätter, men vi vänder våra negativa sinnen och tänker att denna choklad passar ypperligt på ett barnkalas.
Lookbetyg:  3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.  


3. Doft: Som sagt passar denna jättechoklad en yngre målgrupp och doften bekräftar detta. Det är som att fastna med näsan i ett rosa virrvarr av spunnet socker och man känner att sockerstinna barn kommer vara ett faktum. 
Doftbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 


4. Krämighet: Så imponerande krämighet trots det mittersta kexlagret att vi nästan trillar av stolarna. Chokladen och krämen gör tillsammans att chokladbiten smälter i munnen.
Krämighetsbetyg:  4 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 
 
5. SmakEfter en doft som utlovade sockerchock måste vi säga att chokladen inte var alls lika söt som vi trodde. Ingen sötsliskighet alls, utan en bra kombo av chokladen, som endast är något sötare än vanlig mjölkchoklad, och kexet som tar ner det söta till normala nivåer. Trevlig överraskning!
Smakbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
Betyg: 14 chokladdoppade chips av 25 möjliga! 
 
#1 - Småstadsfrun

Men HUR har jag kunnat missa denna bloggen?? Två underbara ting på ett ställe! Lycka!! Keep up the good work så att säga *tummen upp*

Svar: Vi älskar ditt engagemang - tack! Och det är inte så konstigt att du missat denna, vi har bara varit aktiva i fem dagar! Hoppas du kommer tillbaka! :*
Chips- och chokladbloggen!

#2 - Alexander

Tack för den trevliga recensionen! Ser fram emot att följa era framtida tester!

Svar: Tack själv, ha en trevlig chips- och chokladdag!
Chips- och chokladbloggen!

#3 - Frida

skulle vilj ha en recension på den nya fast med karamell-smak om man får önska!

Svar: Denna är redan uppskriven på listan och kommer inom kort. Tack för din önskan, hoppas du har en bra chokladdag!
Chips- och chokladbloggen!