Chips 151: OLW - Höstiga chips med smak av färskost, persilja och pepparrot

Vi fortsätter att smaska i oss höstsmakerna - klart att OLW hakar på Estrellas trendspotting och kör en egen variant av höstchips. Idag: färskost, persilja & pepparrot. Låter det verkligen gott?
 
1. Påsens design: Nog för att senapsgult är den överlägset snyggaste höstfärgen så vill vi nog hellre ha det på vår halsduk än på chipspåsen. Och det där förbannade glansiga? Skärp er!
Designbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5. 

2. Look: Tråkigt som fan. Vi får be om ursäkt för kraftuttrycken, men om man kör med vanliga smalräfflor utan krydda, skal eller personlighet får man skäll. 
Lookbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.  

3. Doft: Vi får anstränga oss ganska mycket för att känna någonting som luktar vilket är lite tråkigt med tanke på att det här borde vara en tango av dansande örter och kryddig pepparrot. Det vi känner när vi sniffar in är ändå en lite smörigt god färskost och persilja. 
Doftbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

4. Krispighet: Har friterat pulvermos någonsin varit en hit?
Krispighetsbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 
 
5. Smak: De smakar faktiskt lite persilja och pepparrot, men det funkar inte riktigt som chipssmak. Ska man ändå göra det här tycker vi att man får göra det ordentligt - ni har pepparrot att jobba med. Så gör det då! 
 Smakbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
Betyg: 10 chokladdoppade chips av 25 möjliga! 
Inköpsställe: Ica norrmalm.